Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2009 18:36 - Откачихме ли напълно, или има още накъде?
Автор: photonik Категория: Други   
Прочетен: 4446 Коментари: 6 Гласове:
0



Взривиха майка с двете й деца - тя и едното починаха, другото, на 2 годинки бере душа. Ето само малка част от коментарите под новината:

Е, няма да седмен сега да ревем за някаква мутреса и невръстине мутърчета я По-добре, че са ги претрепали на време. Както казват хората: от кратуна - кратунки, от маймуна - маймунки. Ако не бяха умрели, тези изчадия щяха утре да станат поредните баровци, които си мислят, че понеже тати има кинти са над закона и като се насмъркат всичко им е позволено.

Манджаджиева си е получила заслуженото. На курви и на престъпници трябва предварително да им се отнемат децата защото те никому нищо не са сторили и не е редно го отнасят.

А е квот е посял това е пожънал.Който сее вятър жъне буря.Сега да си бере жътвата.И една чалгарска мастия по-малко.Сега и стържат силиконовите имплантанти от стените на гаража.

Според мен и децата щяха да са пълни изроди,гена не се мени

За вас това са деца, но за мен това са бъдещи мутри, които ще гнетят живота на моите деца...


Като се има предвид, че хората ползващи интернет, минават за по-образовани, начетени, материално осигурени и т.н., даже не искам да си мисля какво е в главите на тези, които нямат интернет.
Днес няма какво да напиша повече - цитатите сами говорят достатъчно. Питам се само - дотолкова ли сме оскотели? Или може би има още накъде да се върви?!


Тагове:   взрив,   мутри,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. miralyub - не сме откачили ние. когато поли...
01.09.2009 18:48
да , грубички са коментарчетата...
но не сме откачили ние.
когато полицията не си върши работата, престъпниците шетат смело и в един момент се избиват един други...жалкото е, че страдат съвсем невинни хора- като тази майка и дете.
реакцията на бащата обаче е интересна и направи ненормална- той не съдейства на полицията хич...
цитирай
2. prado - Няма съмнение - пълно лумпенизи...
01.09.2009 18:53
Няма съмнение - пълно лумпенизиране - разбира се на по-грамотната част от населението, която може да борави с клавиатурата...
цитирай
3. desperadomikaela - Кой е грамотен? Тия дето пишат в блога?
01.09.2009 19:30
Не, напротив, най-много пишат необразованите, неграмотните, неморалните (каква лоша дума). И каква е стойността на другите за тях?
А към miralyb: "Бащата не съдействал на полицията". Просто се заформя поредното оправдание. Колцина от съдействалите са получили правосъдие?
цитирай
4. bovari - "Или може би има още накъде да се върви?!"
01.09.2009 19:57
Отг: Няма повече накъде!
Лошото е, че няма и да се променим скоро към по-добро!
Като в блато сме.
А днес е 1 септември-начало на новата година по църковния календар.
Зловещо начало.
Дано душите им почиват в мир.





цитирай
5. анонимен - Показателно е колко сме зли именно тук-във виртуала.
01.09.2009 20:40
Тук показваме истинските си лица-злоба, завист, пълно оскотяване.
Аз съм виждала другото лице на тези много богати и "успели" хора.
Няма за какво да им се завижда!Няма! Ако надникне някой любопитен отвъд видимото им битие-ще изчезне и завист и злоба и .....изобщо всичко.
цитирай
6. photonik - Корените на злото
02.09.2009 11:56
В случая бащата изобщо не ме интересува - коментарите във форумите са по повод смъртта на майка с детето й.
Лично за мен имам две обяснения. Едното е свързано с комунистическата идеология, която разруши стария буржоазен морал, основан на християнската религия. Още помня как милосърдие, благочестие, състрадание бяха смятани за "буржоазни отживелици". Лошото е, че след рухването на самия комунистически морал (впрочем също дребнобуржоазен по произход, ако ползваме същата терминология), на негово място не се появи нищо и във вакуума изпълзяха всякакви всички тъмни и зли страсти, които клокочеха отдолу.
Другата причина е страхът и породената от него злоба. Така както се страхуваме и мразим турците, така се страхуваме и мразим мутрите. И понеже страхът ни сковава от реални действия, остава да трупаме омраза в душите си, която рано или късно избива, макар и на неочаквано място. Не знам колко от вас помнят убийството в Равда в началото на 90-те. Там страхът и омразата към мутрите решиха съдбата на момичета, което се оказало роднина на Васил Илиев. След като блудстват с него, го убиват с ритници в главата. Имате ли идея колко трябва да се рита човек с маратонки, докато умре?...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: photonik
Категория: Други
Прочетен: 1405275
Постинги: 140
Коментари: 378
Гласове: 1034
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930